top of page

OVER MaResCon

Hands, brains and soul connected! is ons motto. Kwalitatief onderzoek is een holistische uitdaging. Het werken met mensen vergt alle zintuigen. Projecten moeten worden gevoed door zowel emotionele en rationele energie.

Frank Geers
Oprichter & Bezieler

De drijvende kracht achter MaResCon is een gepassioneerd onderzoeker. Frank is bedrijfspsycholoog en “in the field” sinds midden de jaren 90. 

 

Voordat ik mijn eigen bedrijf opstartte in 2012, heb ik achtereenvolgens voor Alpha Marketing Research, MarketResponse Int. Belgium, Research International en InSites Consulting gewerkt.

Naast een goed doorwinterde marktonderzoeker ben ik ook tevens gecertificeerd Lego® Serious Play® facilitator.

MaResCon beschikt over een eigen bescheiden onderzoeksruimte, geschikt voor diepte-interviews, kleinere groepsdiscussie of informele meet&greets.

Een eenvoudig intern TV-circuit biedt de mogelijkheid aan de klant de sessies bij te wonen.

Voor grote onderzoeken werkt MaResCon samen met gespecialiseerde onderzoeksfaciliteiten

Onderzoeksfaciliteiten
Actieterrein

MaResCon’s actieterrein is in hoofdzaak in België, gevolgd door Nederland.

 

Maar terugblikkend op de laatste jaren zijn we toch al in een groot aantal - voornamelijk Europese - landen neergestreken om onderzoek te doen. 

MaResCon is geen niche-speler, is niet gespecialiseerd in één specifieke sector.  We doen zowel  B2C als  B2B. We richten ons op een brede groep van bedrijven (media, FMCG, industrie, finance …).

Het voordeel van deze aanpak (maar er zullen zeker ook beperkingen zijn) is dat men steeds opnieuw met een zekere onbevangenheid naar de markt toestapt. Anderzijds is het ook een feit dat leerlessen, ervaringen over sectoren heen kunnen getild worden. In essentie gaat het eigenlijk steeds om dezelfde mensen en is het enkel het onderwerp dat verschilt.

Referenties
bottom of page